Verizon Communications-nak is jól megy

2014. július 22.
5401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Közel 6 százalékkal, 29,79 milliárd dollárról 31,48 milliárd dollárra nőtt az amerikai Verizon Communications távközlési cég bevétele 2014 második negyedévében az egy évvel korábbi negyedévhez képest.

A bevétel növekedése ellenére a nettó nyereség csökkent, 5,2 milliárd dollárról 4,3 milliárd dollárra. Az adatokat torzítja, hogy a Verizon Communications februárban 130 milliárd dollárért teljesen kivásárolta a Vodafone csoportot a Verizon Wireless mobilszolgáltatóból.

A piaci várakozások szerint 2014 egészében ettől meredeken emelkedhet a profit.A Verizon közlése szerint a második negyedévben nettó értelemben véve több mint 1,4 millió új ügyfelet szerzett a Verizon Wireless, szemben az első negyedéves 539 ezer új ügyféllel, és a 2013-as második negyedéves 941 ezer új ügyféllel.A növekedésben nagy szerepe volt a táblagépes mobilkapcsolatra előfizetők számának megugrásában. 2014 második negyedévének végén 104,6 millió mobilszolgáltatásra előfizető ügyfele volt a Verizonnak céges és vállalati partnerei mellett.

via MTI
nincs még hozzászólás