Vegyíti a retro és a modern élményt a hajlítható Motorola Razr - csak éppen brutálisan drága

2019. november 14.
6.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Abból a szempontból egyértelműen nevezhetjük 2019-et a hajlítható mobiltelefonok évének, hogy ebben az esztendőben indult az egész mizéria, másrészt viszont nem tette zsebre senki azt, amit például a Samsung művelt a Galaxy Folddal.

Most a Motorola a következő versenyző, hiszen megérkezett a hónapok óta pletykált hajlítható Razr készülékük, így kvázi "rebootnak" is betudható a friss modell. Az elvileg már 2015 óta készülő készülék azonban nem a Galaxy Fold-féle megoldást követi, hiszen az új Motorola Razr nem horizontálisan, hanem vertikálisan hajlítható ki.

Ebből fakadóan olyan érzést kelt, mint anno a hőskorban a kihajtható mobiltelefonok, azzal a különbséggel, hogy itt összehajtott állapotban is egy képernyő fogad minket, azaz kvázi vegyítik a retro és a modern élményt. A megjelenés 2020 januárjára lett datálva, viszont árcédulában eléggé magasra lőttek a Motorolánál: 1500 dollárba, azaz több mint 455 ezer forintba fog kerülni a mobil.
4 hozzászólás

Huginn

4 éve, 9 hónapja és 19 napja

Egy jó ötlettel azért nem kellene a csúcsmobilok árcéduláját aggatni rá. Ez így nem kis buktának ígérkezik ... és nem barackízzel :-)

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 9 hónapja és 20 napja

Ezek se érzik, hogy mi a baj a cuccukkal. Roló.

válasz erre

inkognito

4 éve, 9 hónapja és 20 napja

Érdekes koncepció.

válasz erre

betyár

4 éve, 9 hónapja és 20 napja

Az szép kis összeg.

válasz erre