Végre megérkezett a hanghívás lehetősége a Telegram Linux appba

2017. május 15.
3.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Friss verzióra vált a Telegram natív applikáció, így a Linux felhasználók bőszen keresik a changelog-ban az anno beígért hanghívás lehetőséget, amit a fejlesztői csapat ígéretéhez méltóan meg is oldott.

Mostantól már emiatt sem kell másik csevegő platformot használni. A telegram rendkívül népszerű Androidon és iOS-en is, így a felhasználók egy része szívesen használja az applikációt desktopon is, amelynek következménye, hogy lehetőség szerint ugyanazon funkciókat szeretnék igénybe venni, mint a telefonos esetében.

Ezek közül az egyik, ami talán a legfontosabb a hanghívás, ergo a telefonbeszélgetés online kommunikációs csatornára való áthelyezése, ami eddig nem volt elérhető Linux alatt. A funkciót hónapokkal ezelőtt beígérte a csapat, így kíváncsian vártuk, hogy mikor lesz belőle éles verzió, és pozitív meglepetésünkre nem kellett olyan sokat várni, mint azt rosszmájúan sejtettük, hiszen most már ezt is lehet.

De természetesen nem csak ennyi történt. A Telegram 1.1.0-ában ha elég szélesre nyitjuk az ablakot, akkor a hangulatjeleknek és gifeknek egy külön panel jelenik meg. Hasznosabb funkció azonban, hogy a csoportos beszélgetésekben az adminok szabályozni tudják az üzenetek megjeleníthetőségét, illetve azt, hogy ki láthatja, sőt menedzselni tudják a blokkolt felhasználói listát is.
1 hozzászólás

VDemon

1 éve, 7 hónapja és 23 napja

Soha nem használtam és ismerősöm sincs aki használná. Nektek?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink