Végre belépett a bétafázisba a Skype for Linux 5.0

2017. március 02.
4.0411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Microsoft jelentette be, hogy a Skype for Linux 5.0-ás verzió fejlesztése újabb mérföldkőhöz ért, hiszen kiléptek az alpha fázis nyújtotta komfortzónából, és beléptek a béta szakaszba, amellyel párhuzamosan több újdonságot hoztak.

A béta megjelölés nem csupán egy verziószám változás a Skype életében, hiszen az alpha státusz már hosszú hónapok óta fennállt, sőt a kezdeti 1.x-ről egészen a mostani, 5.0-ig jutott a csapat, a funkcionalitást tekintve pedig az els, úgymond fapados megoldástól egy tulajdonságokban gazdag változatot sikerült publikálni.

Az 5.0-ás, első béta verzióban több olyan újdonság kapott helyet, amit más, például a Windows platformról irigyeltek a Linux felhasználók. Ilyen a képernyőmegosztás, a videóhívás támogatása, és a jobb csapat- vagy konferencia beszélgetés és az ezzel párhuzamos munka online lebonyolítása.

Fontos megjegyezni, hogy még sok munka van a stabil verzió megjelenéséig, ennek ellenére a mostani Skype for Linux egy sokkal használhatóbb és jobban kivitelezett megoldás mint ami eddig volt elérhető.
3 hozzászólás

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 7 napja

Elég jól tartják az ütemet most a Windowsos verzióval.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 8 hónapja és 7 napja

Egész jól halad most a fejlesztés egyébként... Kár hogy nem natíva cucc, hanem ez a webes verzió. De ne legyünk telhetetlenek... mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 8 hónapja és 7 napja

Jobb később mint soha. röhögő smiley

válasz erre