Végre a Samsung is fizet azért, ha kritikus hibát találunk a rendszerükben

2017. szeptember 07.
2.8981
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A top gyártók közül utolsóként, a Samsung is elindította a saját bounty programját, melynek keretein belül azoknak, akik a résztvevő eszközeik szoftverében súlyos, kritikus minősítésű hibát találnak, pénzjutalmat fizetnek.

A felhívásban résztvevő mobilok közt jellemzően a legfrissebb modelleket találjuk, mint például az S8, S7 vagy éppen a Note 8, de a magabiztosság biztos jeleként beválogattak pár 2016-os verzióit is, mint a J3, A5 és az S6.

A cég egy magasabb szintre szeretné emelni a biztonsági és egyéb hibák komolyságát, ezért is döntöttek a program elindítása mellett, mivel ennek a segítségével minimalizálhatják a súlyos problémák előfordulását, így pedig nagyobb biztonságban lehetnek a felhasználók.

Ennek értelmében pedig a fizetség sem aprópénz, így a jártasabbaknak mindenképpen érdemes belevágni, ugyanis hiba súlyosságától függően 200-tól 200 ezer dollárig lehet zsákmányolni.
5 hozzászólás

technomancer

10 hónapja, 5 napja

Nagyon merészek.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 5 napja

marco írta:
Baszki ezek csődbe fognak menni.
Csak minden ötödiket fizetik ki, többit betudják feature-nek.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 5 napja

Hát fog csengeni az a kassza...

válasz erre

marco

10 hónapja, 5 napja

Baszki ezek csődbe fognak menni.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 5 napja

Na majd Észak-Korea ráküldi állami hackereit, még ez is megdobná azt a GDP-t. Amúgy is hobbiból szeretik feltörni a déli szomszéd rendszereit.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink