Végre a dizájn terén is alaposan megújulhat a következő Android

2018. február 13.
1.6851
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Még szinte el sem tudott terjedni az okostelefonokon az Android operációs rendszer legutóbbi változata, a Bloomberg máris előhozakodott az első pletykákkal az Android P-vel kapcsolatban, amit nem kizárt, hogy "Pite" vagy "Palacsinta" név alatt ismerhet meg a világ.

Bár ezt csak mi vizionáltuk, ellenben azt már az említett lap forrásai osztották meg velünk, hogy az új Android egyik nagy újdonsága a teljes megújuláson átesett dizájn lehet, aminek igencsak itt lenne már az ideje, hiszen a grafikus felülethez az Android 5.0 óta szinte egyáltalán nem nyúltak a fejlesztők.

A grafikai ráncfelvarrás állítólag az új eszközök miatt vált most időszerűvé, hiszen jönnek a több kijelzős készülékek, de az olyan speciális megjelenítővel ellátott telefonokra is gondolnak a fejlesztők, mint amilyen az Essential Phone volt vagy az új Xiaomi lesz. Kíváncsian várjuk az első képeket az új felületről!
4 hozzászólás

knor1982

10 hónapja,

Harder írta:
Nagyon rá is fér. Alapvetően nincs vele bajom de már unalmas 8-10 év után.
én mikor (vissza)váltottam windows mobile után, rögtön kerestem egy csempés felületet (Launcher 10: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nfwebdev.launcher10 ), mert a droid sajátját rühellem.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja,

Én is kíváncsi vagyok, de radikális változás biztosan nem lesz.

válasz erre

inkognito

10 hónapja,

Itt az ideje. Én ezért váltottam applere. Unalmas már az android.

válasz erre

Harder

10 hónapja,

Nagyon rá is fér. Alapvetően nincs vele bajom de már unalmas 8-10 év után.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink