Megszűnik a korlátlan Google Photos tárhely több videó formátum esetén

2018. december 17.
5.0181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Sok felhasználók szereti, hogy a Google a Photos korlátlan tárhelyet biztosít a számunkra bizonyos videók és képek számára - picit visszabutított képminőség mellett -, ám ez a korszak hamarosan véget ér.

A Google bejelentette, hogy a támogatási listán kívül eső videó formátumok esetében véget ér a korlátlan felhőtárhely, így az ilyen fájlok mentése után szépen csipegetésre kerülnek a bitek, ami például egy RAW vagy VOB kiterjesztés esetén súlyos gigabájtokat is jelenthet.

Oké, de akkor mi után nem számolnak fel tárhelyet a fiókunkban, adódhat a kérdés. A támogatási lista azért nem olyan szűk, a legnépszerűbb, általános formátumokat azért fellelhetjük itt is: .mpg, .mod, .mmv, .tod, .wmv, .asf, .avi, .divx, .mov, .m4v, .3gp, .3g2, .mp4, .m2t, .m2ts, .mts és .mkv.

Amennyiben ragaszkodunk a veszteségmentes fájlokhoz, akkor érdemes lesz előfizetnünk extra háttértárra, ami manapság már igen olcsónak számít, vagy az is megoldás hogy a nyers változatokat offline tároljuk, míg a kész videókat mentjük csak a felhőbe.
1 hozzászólás

muki

1 éve, 8 hónapja és 2 napja

Aztán majd ezt is bezárják.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink