Vége a pletykáknak, itt a Huawei P20 család

2018. március 27.
4.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Technikai eszközök terén elég termékeny nap a mai, ugyanis a Xiaomi újdonságai mellett leleplezték a Huawei P20 termékcsaládot is, ami nagyjából semmi újdonságot nem hozott információk terén, hiszen azok már hetekkel korábban kiszivárogtak.

Óriási felhajtást csinált a Huawei a P20-as párizsi bemutatója miatt, még a hivatalos Facebook oldalukon is élőben lehetett megtekinteni a mobilok bemutatását, melyek közül egyértelműen a P20 Pro vitte a prímet, így mi is inkább ezt tennénk a fókuszba.

Kívülről sajnos nem túl szép az új Huawei zászlóshajó, ami egyrészt a Notch-nak köszönhető, másrészt a mérnökök és a dizájnereknek, akik inkább a funkcionalitást helyezték előtérbe.

Ami kb. kimerül a kamera rendszerben. A P20 Pro hardverezettsége és kijelzője a Mate 10 Pro-nál látottakkal megegyezik, illetve utóbbi egy picit nagyobb. 6,1 col FHD+ 18:9-es képaránnyal. A sebességet a Kirin 970 AI chippel ellátott lapka kezeli, ami mellé 6GB RAM és 128GB háttértár dukál.

És akkor végezetül a kamera. A P20 Pro három kamerával rendelkezik, melyek közül a fő kamera egy 40MP-es színes lencse, ezt segíti egy 20MP-es monokróm, amit támogat egy 8MP-es, háromszoros közelítést kínáló modul, ami a cég által már használt hybrid zoom segítségével ötszörös közelítést kínál anélkül, hogy a képminőség romlana.. A gyártó nagyot sokat vár ezen megoldástól, így mi is kíváncsian várjuk a DxOMark tesztjét.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Semmivel sem különbek mondjuk egy Xiaomitól. Másolnak, máshoz sem értenek. Rohadtul lesüllyedt ez a banda.

válasz erre

Porthos

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ez egy fos.

válasz erre

Levi87

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Notch... Szánalmas ez a cég.

válasz erre