Van egy rossz hírünk, ha még Vistával használod a Google Drive-ot

2016. október 30.
2.2971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre kevesebb szolgáltatás támogatja a Windows 7 előtti operációs rendszereket, így a Dropbox után tegnap újabb felhő alapú tárhely gondolta úgy, hogy nem áll ki tovább sem a Windows XP, sem a Windows Vista mellett.

Az új delikvens a Google Drive lett, akik bejelentették, hogy bár az utolsók között voltak, akik még felhőszolgáltatással támogatták a két operációs rendszert, azonban 2017. január 1-jétől ők is kiállnak a sorból, illetve beállnak egy másikba azzal, hogy elvetik az XP és a Vista támogatását.

A hír érdekessége, hogy a Google Drive csak a támogatást szünteti meg a két operációs rendszeren, vagyis a szolgáltatás jövőre, sőt akár még 20-30 év múlva is elérhető lehet XP-ről és Vistáról, de az újabb lehetőségek, opciók, újdonságok, javítások és egyebek már nem érkeznek meg ezekre a kliensekre.
4 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

VDemon írta:
A Vista még oké de az XP-sek lázongani fognak!
Azok nem lázongnak, hiszen bátor emberek... Egy olyan OS-t használnak, amihez már két éve nem adnak biztonsági frissítéseket.

válasz erre

VDemon

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

A Vista még oké de az XP-sek lázongani fognak!

válasz erre

rDAVE

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

A Vista nem megy jobban semmin se, mint a Win7, ki szenved vele? Én már a 7-et is elavultnak találom, talán három éve volt utoljára a gépemen...

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Aki Vistával bünteti magát, meg is érdemli.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink