Van cég, aki még hisz a Windows Phone-ban

2017. november 23.
7.9861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Már a Microsoft is beismerte, hogy a Windows Phone zsákutca, ami miatt fokozatosan épül le az egész ökoszisztéma, de van olyan cég, aki még rendületlenül próbálkozik és új mobillal rukkolna elő.

Ilyen például a Trekstor névre hallgató német vállalat, amely az Indiegogon indított egy kampányt, amelynek keretein belül 500 ezer eurót szeretnének összegyűjteni a gyártás elkezdéséhez, amelynek végeredményét, a Trekstor Winphone 5.0-át márciusban kezdenék el árusítani.

Egy hónappal a zárás előtt alig 35 ezer eurót sikerült összetapsolni, ami igencsak kevés, de érthető is lehet, egyfelől az operációs rendszer, másfelől a hardver elavultsága függvényében.

Utóbbit megnézve elmondható, hogy nem szeretnének csúcsot döntögetni a benchmark teszteken, ugyanis az 5 colos Gorilla Glass 3-mal szerelt kijelző alatt a Snapdragon 617 és 3GB-nyi memória látja el a számítási teljesítményt, amelyhez egy 2250mAh-s telep biztosítja az energiát. Ha valami csoda folytán elérnék a kitűzött célt, úgy 249 dolláros áron lehetne majd hozzájutni a Trekstor üdvöskéjéhez.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Huginn

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Még ha arra mennének, hogy asztali Win fusson a telefonon, akkor ok, de így...

válasz erre

VDemon

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Merész húzás, bár ha azt nézzük hogy tarhálják rá a pénzt akkor nem annyira fogja őket zavarni ha nem jön össze!

válasz erre

Porthos

1 éve, 9 hónapja és 16 napja

Ööööööö hát oké. Sok sikert.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink