Van amiben a Windows Phone jobb mint a riválisok

2017. december 15.
6.8571
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Microsoft mobil operációs rendszere élt már meg szebb napokat is, ennek ellenére vannak olyan fejlesztők, akik nem az adott app támogatásának leállítását jelentik be, hanem épp ellenkezőleg, új funkciókat.

Ilyen a WhatsApp mögött álló csapat is, akik nagyon nem akarják elengedni a Windows Phone kezét, így előrukkoltak a legújabb bétájukkal, amiben olyan funkciót vezettek be, ami még egyáltalán nincs sem Androidon sem pedig iOS-en.

A 2.17.342.0-ás build-ben található újdonság, hogy a csoportos beszélgetésekbe elérhetővé vált egy válasz privátban valakinek a csoportból lehetőség, ami még nem is lenne nagy szám, de mindezt megtehetjük úgy, hogy nem nyílik meg új beszélgetési ablak, tehát az eredeti szálon belül marad, de csak a címzett láthatja azt.

De, mielőtt minden WhatsApp fan elrohanna vásárolni egy Windows operációs rendszerrel szerelt mobilt, érdemes megemlíteni, hogy hamarosan várható majd a két riválisra is hasonkó megoldás, de mindenképpen tiszteletre méltó, hogy a csapat Windows-ra adta ki először az új funkciót.
4 hozzászólás

Harder

11 hónapja,

Hajrá winphone!

válasz erre

Porthos

11 hónapja,

kpal írta:
Ki is próbálom,mindkét telfonom wondows
Nem gondoltam volna hogy 2017 végén találkozom még egy ilyen mondattal.

válasz erre

kpal

11 hónapja,

Ki is próbálom,mindkét telfonom wondows

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja,

Rajtuk tesztelik a funkciót

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink