Van amiben a Windows Phone jobb mint a riválisok

2017. december 15.
7.0191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Microsoft mobil operációs rendszere élt már meg szebb napokat is, ennek ellenére vannak olyan fejlesztők, akik nem az adott app támogatásának leállítását jelentik be, hanem épp ellenkezőleg, új funkciókat.

Ilyen a WhatsApp mögött álló csapat is, akik nagyon nem akarják elengedni a Windows Phone kezét, így előrukkoltak a legújabb bétájukkal, amiben olyan funkciót vezettek be, ami még egyáltalán nincs sem Androidon sem pedig iOS-en.

A 2.17.342.0-ás build-ben található újdonság, hogy a csoportos beszélgetésekbe elérhetővé vált egy válasz privátban valakinek a csoportból lehetőség, ami még nem is lenne nagy szám, de mindezt megtehetjük úgy, hogy nem nyílik meg új beszélgetési ablak, tehát az eredeti szálon belül marad, de csak a címzett láthatja azt.

De, mielőtt minden WhatsApp fan elrohanna vásárolni egy Windows operációs rendszerrel szerelt mobilt, érdemes megemlíteni, hogy hamarosan várható majd a két riválisra is hasonkó megoldás, de mindenképpen tiszteletre méltó, hogy a csapat Windows-ra adta ki először az új funkciót.
4 hozzászólás

Harder

1 éve, 9 hónapja és 23 napja

Hajrá winphone!

válasz erre

Porthos

1 éve, 9 hónapja és 23 napja

kpal írta:
Ki is próbálom,mindkét telfonom wondows
Nem gondoltam volna hogy 2017 végén találkozom még egy ilyen mondattal.

válasz erre

kpal

1 éve, 9 hónapja és 23 napja

Ki is próbálom,mindkét telfonom wondows

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 9 hónapja és 23 napja

Rajtuk tesztelik a funkciót

válasz erre