Valószínűleg nem lesz több Microsoft fitneszes karkötő

2016. szeptember 14.
1.5441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft hardveres próbálkozásai nem igazán váltak be az elmúlt néhány évben, egyedül talán az Xbox szériára lehetnek büszkék, bár a Sony ott is nagyon komoly versenyre kényszeríti őket, melyből csak hullámokban tudnak győztesen kijönni.

Az okostelefonok piacán a készülékekkel és a Windows Mobile rendszerrel is elbuktak, egyedül talán a konzolok mellett egyedül talán a Surface család tekinthető sikeresnek, de a rendkívül magas árak miatt tömegekhez nem tudják eljuttatni a készülékeket. A Microsoft Band fitnesz karkötő egy egészen jó próbálkozásnak tűnt redmondi részről, a második generáció pedig még ígéretesebbre sikeredett, de a rengeteg rivális itt sem tett jót az eredményeknek.

Piaci jelentések szerint a vállalat parkolópályára teszi a Microsoft Band projektet, így egy ideig biztosan nem kapunk harmadik szériát. Aki szimpatizál a vállalattal az továbbra sem jár rosszul a 250 dollár körüli Band 2-vel, hiszen az hajlított AMOLED kijelzőt, pulzusmérőt, fitnesz funkciókat és értesítési lehetőségeket is kínál akár többnapos üzemidővel.
2 hozzászólás

inkognito

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

meg sem lepődöm...

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Teljesen meghalt a mobil vonaluk! meglepett smiley

válasz erre