Valóban erős kis masina lett a Razer első okostelefonja

2017. november 02.
4.1361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A korábbi terveknek megfelelően a Razer az éjszakai órákban bemutatta első okostelefonját, ami egy minden téren erős, ám mégsem túlárazott készüléknek ígérkezik, a gyártó pedig az élő közvetítés során minden lényeges információt meg is osztott róla.

Kiderült például, hogy a Razer Phone névre keresztelt készülék egy 120 Hz-es képfrissítésre képes, 5,7 hüvelykes Ultramotion kijelzőt kapott (1440x2560 pixeles felbontással), ami korábban szinte csak az iPad Pro-ban volt megtalálható, amivel páratlan megjelenítésre számíthatnak majd a felhasználók, pláne a mobiljátékosok, hiszen a Razer máris tárgyalt pár csapattal, akik támogatni fogják ezt az újdonságot.

Szintén páratlanság vár a telefonnal a profi hanghatások kedvelőire is, lévén minden audiót egy Dolby ATMOS hangrendszer biztosít, amihez előlapra szerelt sztereó hangrendszer párosul - külön erősítővel -, vagyis páratlan minőségű hangokat csikarhatunk ki belőle.

A Razer Phone mindemellett egy Qualcomm Snapdragon 835-tel lett felszerelve, ami jelenleg a csúcskategóriát képviseli, és amihez 8GB RAM-ot és 64GB ROM-ot pakolt a gyártó, melyet microSD-vel természetesen bővíthetünk majd.

A Razer ezen felül elmondta, hogy az üzemidő tekintetében is odateszik magukat, hiszen a telefonba egy 4000 mAh-s aksi került, ami akár 7 órányi folyamatos játékra vagy 12 órányi filmezésre is elegendő, a Quick Charge 4+ technológiának hála pedig egy óra alatt nulláról akár 85 százalékra is feltölthetjük.

A Razer Phone persze tartogat majd azért kamerákat is - egy 12 és egy 13 megapixeles darabot -, miközben a készülékre gyárilag Android 7-et telepítenek, amit a Razer egy speciális felülettel, a Nova Launcher Prime-mal igyekszik felturbózni.

A készülék várhatóan november 17-én érkezik és 700 dollárba kerül majd, vagyis nem haladja meg a 200 ezer forintos lélektani határt.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

Harder

7 éve, 14 napja

kpal írta:
Se vezetéknélküli töltés ,se jack csati, és vajon meddig kap frissítést.
Na igen, a frissítéssel még a nagy cégek is akadoznak...

válasz erre

kpal

7 éve, 14 napja

Se vezetéknélküli töltés ,se jack csati, és vajon meddig kap frissítést.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 14 napja

Bár ez szubjektív de szerintem nem néz ki rosszul ezzel a nem lekerekített, hanem egyenes formával.

válasz erre

Levi87

7 éve, 14 napja

Az úgy korrekt bakker! meglepett smiley

válasz erre

technomancer

7 éve, 15 napja

De gáz ez a mű-jókedv.

válasz erre