Vállalati fronton erősít a Microsoft mobilos rendszere

2017. május 24.
3.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft továbbra is sokszor hangoztatja, hogy eszük ágába sincsen feladni a mobilos projektjüket, elkötelezett céljuk, hogy a felhasználók minden kütyüjén valamilyen Windows fusson, ugyanakkor ez még nagyon távol lehet.

A PC-s szegmensben egyre jobbak, az Xbox-ra sem lehet panasz, de mobil fronton csak egy óriási bukást tudnak felmutatni. Régóta pletykálják már, hogy készül a Surface Phone, mely teljesen új megközelítést hoz, sokak szerint pedig többek között ezt is készítik majd elő a nyári rendszer frissítéssel.

Brandon LeBlanc, a vállalat Senior Program Managere beszélt arról, hogy most nyáron a vállalati ügyfeleket megcélzó frissítést adnak ki, mely új lehetőséget hoz magával. Hogy pontosan miről van szó, még nem tudni és a jelenlegi hardveres kínálattal, valamint piaci részesedéssel ez még nem szólhat nagyot.

Azonban az ARM alapú megoldások támogatása, a vállalati frissítések és a Surface Phone pletykái érdekes jövőt vetítenek elő. Többször lehetett már hallani, hogy a Surface Phone széria több modellel érkezik, a legerősebb pedig képes lehet kiváltani egy Windows 10-es laptopot, vagyis a vállalatoknak elég lehet majd egy eszközt a dolgozóknak megvásárolni esetleg pár kiegészítővel.
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Várjuk ki a végét. Nyilatkoznak mindenfélét de egyelőre láthatatlanok....

válasz erre

techiii

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Nem kellene tovább erőltetni azt ami nrm megy.

válasz erre

Levi87

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Esélyük sincs, mindenki bizalmát eljátszották már.

válasz erre