Valami jelentős dolgot talált a NASA a Jupiter egyik holdján

2016. szeptember 22.
2.3211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Szeptember 26-án, avagy hétfőn este 8 órakor újabb nagy bejelentésre készül a NASA, akik egy külön sajtótájékoztatón hozzák nyilvánosságra legújabb felfedezésüket, ami a Jupiter egyik holdjához, az Europához kapcsolódik.

Mint ismert, a NASA már évek óta figyeli az égitestet a Hubble űrtávcsővel, és számtalan érdekességet felfedeztek már, amelyek a földönkívüli élet lehetőségére utalhatnak az Europa kapcsán, így például a tudósok úgy vélik, hogy a planétán meghúzódó jégréteg alatt egy hatalmas óceán húzódik meg, akárcsak a Földön.

Ami egyelőre biztos, hogy a NASA nem egy idegen élet megtalálását fogja bejelenteni, hiszen egyelőre nincsenek olyan eszközök, amelyek belátnak a felszín alá, de nem kizárt, hogy egy olyan újabb kiemelt bejelentés várható, mint amire 2012-ben került sor.

Négy évvel ezelőtt történt ugyanis, hogy a kutatók a Hubble segítségével egy olyan óriási felhőt véltek felfedezni a bolygó belsejéből mintegy gejzírként kilövellni - a számítások szerint legalább 200 kilométer magasba -, ami oxigénből és hidrogénből állt, tehát vélhetően víz volt.
2 hozzászólás

Gólem

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Én már azt várom mikor jönnek az első hivatalos UFO hírek! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Na erre kíváncsi vagyok. Remélhetőleg valami bizonyíték hogy tudnánk ott élni. mosolygó smiley

válasz erre