Val Kilmer olyannyira beleélte magát a Top Gunos karakterébe, hogy annak halott apjáról hallucinált

2020. április 22.
6.2961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem valószínű, hogy sokatokkal szembejött Val Kilmer memoárja, az I?m Your Huckleberry, holott olyan információk vannak benne, amik eléggé hihetetlennek tűnhetnek elsőre, amik a színész életéhez köthetőek.

Példának okáért Kilmer eleinte borzasztóan rossznak találta a Top Gun forgatókönyvét, a meghallgatáson a sorokat is rosszul mondta, mégis megkapta a szerepet. Ezután az első gondolata kapásból az volt, hogy dobbantani akar, ám amikor Tony Scott, a rendező megállította kifele menet a liftben, ő maga is beismerte, hogy nem egészen minőségi a szkript, ám a teljes produktum szívvel-lélekkel teli lesz, és végül ezzel győzte meg Kilmert.

És hogy mennyire élte bele magát a karakterbe? Olyannyira, hogy egy ponton túl már az általa játszott figura, Iceman édesapjáról kezdett hallucinálni, állítása szerint. Sőt, még beszélt is a képzeletbeli kivetülésével, hiszen aki ismeri a filmet, az tudja, hogy Iceman édesapja addig ignorálta gyermekét, míg az nem elhatározta, hogy bebizonyítja rátermettségét. Elképesztő részletekkel teli a memoár, ám a hallucinálós történet mindenképp az egyik legelborultabb...
2 hozzászólás

Direktor

4 hónapja,

Ajjaj. Akkor ott már van baj.

válasz erre

techiii

4 hónapja,

Talán túl sok volt a pia

válasz erre