Vajon mit mutat be holnap a Nokia?

2018. augusztus 20.
2.1911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nagy bejelentésre készülődik a HMD Global, akik a minap vezették fel, hogy terveik szerint augusztus 21-én, azaz holnap bemutatnak valamit a közönség számára a Nokia brand kapcsán.

Eddig sokak számára ismerős lehet a sztori, azonban a nagy kérdés az: vajon milyen bejelentés készülődik a háttérben? A pletykák szerint a legnagyobb valószínűsége a Nokia 9 csúcsmobil bejelentésének lehet, hiszen a vállalatnak igazán nagyot kell robbantania, és a hírek szerint ezt a nagy durranást hozhatja majd el a holnapi bejelentés.

Persze senki se várjon óriási innovációt, a Nokia 9 egy újabb tucatmobil lehet a sorban, csak a sorozathoz képest számíthatunk nagyobb előrelépésre, méghozzá egy kellemesen erős, Snapdragon 845-re épülő lapkakészlettel a középpontba, de állítólag OLED panel, sőt kijelző alá kerülő ujjlenyomat-olvasó is lesz majd benne.

Ami kicsit meglepetés lehet a bejelentés kapcsán, az talán az Android Pie operációs rendszer alkalmazása, ezt ugyanis érdemes lenne bevállalnia a Nokiának, akik semmiféle szoftveres módosítással nem szoktak élni a szisztéma kapcsán, így erre józan ésszel is komoly esély mutatkozik. Félő azonban, hogy a Nokia egyelőre marad az Oreónál...
4 hozzászólás

TEchie

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nagy csodára nem számítok tőlük. Elkezdték túlárazni a készülékeket ők is, hamar lekerülnek a palettáról majd.

válasz erre

Harder

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nokia 9 ÉS Pite. mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Aki most ad már ki Oreos telefont, az felér egy tökönlövéssel, hónapok óta lehetett már használni, gyártók felkészülhettek időben.

Főleg ugye pure Androiddal...

válasz erre

Levi87

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Oreora tippelnék, de nagyon hamar fog jönni a Pie is rá.

válasz erre