Vagány szuperhősfilm lesz a Jégvarázs 2

2019. május 18.
4.0451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Jégvarázs 2 egyelőre meglehetősen ígéretesnek tűnik, hiszen egy kifejezetten erős és hangulatos előzetest rittyentettek korábban, ráadásul most napvilágot látott egy nyilatkozat, ami még jobban megbolondítja az egész koncepciót.

Az eredeti szinkronban Elza megtestesítője, Idina Menzel adott interjút a kérdéses folytatás kapcsán a The Hollywood Reporternek, ahol elmondta, hogy egy igazi csajos film lesz a Jégvarázs 2, amolyan vagány szuperhősös filmként is betudható.

Ezenfelül a főszereplőpárost, a két lánytestvért is dicsérő szavakkal illette, illetve elhintette, hogy gyönyörű komponált zenére számíthatunk. Hogy Menzel mit értett azon, hogy szuperhősös sajátosságokat fog hordozni magában az alkotás, kiderül november 21-én, hiszen ekkor esedékes a premier.
előzetest rittyentettek korábban, ráadásul most napvilágot látott egy nyilatkozat, ami még jobban megbolondítja az egész koncepciót.'>
5 hozzászólás

E-Zsolesz

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

A Jégvarázs valójában nem egy klasszikus mese, eléggé intenzív érzelmi vonulatai által TV-ben immáron magas korhatárhoz kötik. Ahogyan más modern animációval is ugyanez a helyzet, ezeket igazából nem a kisporontyoknak készítik. Így nincs miért meghökkenni. (A Filmiroda agybajos 6-os karikáját feljebb kell gondolnia a szülőknek.) Emellett a készítők korábban elmondták már, hogy 5 év elmúlása miatt kicsit komolyabb hangvételűre és még inkább idősebbeknek szánják. Az alapfilmet tekintve ebből még bármi jót ki tudnak hozni, egy értelmesebb gyerek szülői felügyelettel ugyanúgy megnézheti. Én pedig gyerek nélküli felnőttként is epekedve várom. röhögő smiley Viszont attól én is tartok kicsit, hogy konkrétan mit jelent ez a szuperhős-téma és ebből mit hoznak ki így. Már csak azért is, mert én pedig pont a szuperhős-filmeket nem szeretem. Egy biztos: a Jégvarázs folytatása egyre érdekesebbnek tűnik.

válasz erre

Direktor

5 éve, 3 hónapja és 11 napja

Csodás. Ezt is el kell baszni.

válasz erre

techiii

5 éve, 3 hónapja és 11 napja

Szegény gyerekek. Eddig odáig voltak a meséért azt kapnak majd egy ilyet.

válasz erre

Vidoros

5 éve, 3 hónapja és 12 napja

Ennek nem egy mesének kéne lennie? meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

Levi87

5 éve, 3 hónapja és 12 napja

Jajj de jó..... wtf smiley Ilyen baromságot...

válasz erre