Ütötték-vágták a Vivo X20 Plus UD-t, de a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó jól bírta

2018. március 05.
3.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb okostelefont nyúzott meg egy kicsikét a JerryRigEverything Youtube-csatorna, akik ezúttal egy kínai gyöngyszemet, a világ első kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasójával érkező okostelefonját, a Vivo X20 Plus UD-t tesztelték le.

A készüléket a szokásos kiképzésnek vetették alá, és összességében jól vizsgázott, de a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy az ujjlenyomat-olvasó mennyire marad használható a kijelzőben, ha azt jól összekaristolja például egy kulcscsomó.

Aggodalomra semmi ok, a tesztelők direkt rámentek az olvasó összezúzására, azonban a szenzor továbbra is tökéletesen működőképes maradt, noha ki kell emelnünk, hogy milyen áron, hiszen beépítésével érezhetően gyengébb lett a panel alsó fele.

Ezt bizonyítja, hogy a videó végén, amikor egy kicsit mélyebb karcokat akarnak ejteni az ujjlenyomat-olvasón, a kijelző egyszerűen betörik, így nemcsak az olvasó, hanem az egész képernyő, illetve a telefon is használhatatlanná válik.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 7 hónapja és 23 napja

Kapott rendesen! meglepett smiley

válasz erre

betyár

6 éve, 7 hónapja és 23 napja

Nem rossz de kiváncsi lennék rá élesben.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 7 hónapja és 23 napja

Gondolom ez a dolog nem a képernyőt használja az ujjlenyomat vizsgálatára és azért, valami jelet küld ki, vagy mi volt erről régebben.

válasz erre