Ütős lesz a OnePlus 5 kamerája

2017. május 30.
3.3211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A néhány éve Kínából induló OnePlus kis túlzással forradalmasította az okostelefonok piacát, hiszen ledöntötte a felső és a középkategória közötti hatalmas gátakat, miközben az árazásukkal inkább az utóbbi szegmenshez állnak közel.

Nem véletlen tehát, hogy hatalmas figyelem övezi a márkát mostanság, hiszen heteken belül bemutatkozhat a OnePlus 5, mely erőből biztosan nem szenved majd hiányt, ám ez manapság már nem elég a sikerhez.


A Snapdragon 835 és a 6GB RAM szinte kőbe van már vésve és az 5,5 hüvelyk körüli QHD kijelzőre sem lehet majd panaszunk. A kamerák terén az előző generációk sem voltak rosszak, de az 5 állítólag nagyot fog szólni, hiszen két modul is kerül a készülék hátuljára.

Már hetekkel ezelőtt elkezdték hypeolni a mobil ezen pontját, nemrég pedig egy sokatmondó képet osztottak meg a Twitteren, mely egyelőre meggyőzőnek tűnik. Vélhetően a jobb oldali készült a OnePlus 5-tel, ha pedig mindenféle trükközés nélkül rosszabb fényviszonyok között ilyen képet lő, akkor akár még a HTC U11 is izgulhat.
2 hozzászólás

TEchie

7 éve, 5 hónapja és 2 napja

Hiába a jó kamera és a jó hardver, ha nincs mögötte normális támogatás és support. Legalábbis sok helyen a világon.

válasz erre

Harder

7 éve, 5 hónapja és 2 napja

Ettől még nem lesz jó telefon úgyhogy hiába demózzák...

válasz erre