Ütésre robban az iPhone 7

2016. november 14.
2.5361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Már-már elcsendesedni látszódott a felrobbanó és kigyulladó okostelefonok botránya, azonban nemrégiben Kínából egy újabb megdöbbentő eset látott napvilágot, aminek nem a Samsung Galaxy Note 7, hanem meglepő módon az iPhone 7 Plus lett a főszereplője.

A Phone Arena beszámolói szerint az eset Kína délnyugati részén, Yunnan tartományban történt, ahol egy friss iPhone 7 Plus tulajdonos véletlenül leejtette méregdrága készülékét, ami már önmagában is szívinfarktusra okot adó tényező lenne, azonban ami ezután történt, az még ennél is ijesztőbb volt.

Ütésre robban az iPhone 7 - 2. kép

A telefon ugyanis bár a beszámoló szerint alig fél métert zuhant, az eset hatására azonban mégis szinte azonnal lángra kapott és felrobbant, méghozzá hatalmas füst és rezgés, illetve rázkódás kíséretében, aminek hatására az akkumulátor annyira felpúposodott, hogy még a kijelzőt is kinyomta a helyéről.

Érdekesség, hogy ez a negyedik olyan, a sajtó által is dokumentált eset, amelyben egy iPhone 7 kigyullad, illetve felrobban, de közülük ez volt az első, amely leejtést követően füstölt el.
4 hozzászólás

KalandMester

8 éve, 20 napja

Szerintem a SKYNET van a háttérben....

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 24 napja

Applehöz is megérkezett a fícsör? röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

8 éve, 24 napja

Az úgy korrekt! röhögő smileyröhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 24 napja

A tetvek még ezt is lenyúlták a Samsungtól!
Javaslom a gyártóknak, hogy olyan bábukra pakoljanak telefonokat, mint amit az autóipar használ és dobálják őket le innen-onnan. Ezeknek a vackoknak egy kis törésteszt nem ártana.

válasz erre