USB-s hitelesítéssel is beléphetünk már a Facebook-ba

2017. január 28.
3.3961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Manapság rengeteg regisztrációt igénylő online felhasználói felület van, ezeket általában e-mail és jelszó párossal lehet használni és sokszor komoly gondok adódhatnak abból, ha illetéktelenek lépnek be helyettünk.

Több népszerű szolgáltatás már extra biztonsági intézkedéseke vezetett be, az egyik legnépszerűbb például a kétlépcsős azonosítás, amit például a bankoknál figyelhettünk meg, de a közösségi szolgáltatásoknál sem ismeretlen. A hardveres azonosítás is egyre népszerűbb és sokan bíznak benne, a Dropbox és a Google pedig már egy ideje támogatja is.

Nemrég a Facebook is ehhez a táborhoz csatlakozott, hiszen bejelentették, hogy a közösségi háló már támogatja az USB biztonsági kulcsokat. Ehhez csak egy USB kulcsra és egy gyorsan lezajló folyamatra van szükség, onnantól kezdve pedig csak úgy lehet bejelentkezni, ha az USB kulcs a gépben van.
4 hozzászólás

Santonio

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Biztos vagyok benne hogy nem tudnak értelmes magyarázatot adni arra, hogy miért ilyen baromságokra cseszik el a fejlesztői kapacitást.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Hát igen, a bankszámlám, személyiszámom és minden lényeges infót a facebookon tartok, így ez iszonyatosan kellet már... Jah, nem. röhögő smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ismét egy létfontosságú fb fejlesztés!

válasz erre

Eltohn

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Facebookhoz aztán nagyon kell... röhögő smiley

válasz erre