UPC TV App, azaz minden tévé legyen okostévé

2014. május 21.
8761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Eltohn profilja, adatai
Eltohn
A UPC minden előfizető tévéjét felokosítja,ami annyit tesz, hogy ingyenesen hozzáférhetünk Youtube tartalmakhoz, de ezenkívül az interneten tárolt fényképeket vagy híreket is.

Ezt a fajta szolgáltatást a UPC itthon, kis hazánkban fejlesztette ki, mindez vagyis a szolgáltatás, teljesen ingyenes, netes előfizetés nélkül csinálhatjuk mindezt, és a legjobb hogy nem csak a tévét, de a minden hozzá csatlakoztatott készüléket is felruházza ezzel a "hatalommal".

Mindez gyermeki könnyedséggel, egyetlen gomb megnyomásával anélkül hogy kicserélnénk a  UPC médiaboxot, nem kell új előfizetés sem, teljesen ingyenes.



A szolgáltatás indulásakor már több mint 20 applikációt tartalmazott, ez folyamatosan nőni fog természetesen mind ahogy az elvárható ilyen szolgáltatásnál. Jelenleg csak angol tudással rendelkezők használhatják 100%-osan, hiszen  az Origo, a CNN, a Euronews és a Wall Street Journal híreihez, játékokhoz, időjárás-jelentéshez, a Wikipedia információihoz, Google naptárunkhoz, a Google térképhez, elsősegély-alkalmazáshoz és egy sor mozgó hangulatképhez, férhetünk hozzá, és ezeknek az applikációknak minimum a feléhez angol tudás szükséges, szóval reméljük lesznek magyar hírek is.

Mindezt a UPC az év végéig ígérte, reméljük teljesítik, nagyjából 1,5 millió háztartásban teszi elérhetővé UPC vevőkészülék típusától függetlenül. A UPC alkalmazása az alábbi linken érhető el.
nincs még hozzászólás