Újra piacra kerül a Puma legendás, beépíett számítógéppel érkező okos cipője

2018. december 13.
6.1561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Puma mindenkit megelőzve dobta piacra a világ első okos cipőjét még 1986-ban, ami mai szemmel nem volt ugyan túl kiemelkedő, de akkoriban sokaknak a távoli jövőt, már-már a sci-fi kategóriát jelentette.
Advertisement

A gyártó pedig most úgy határozott, hogy ismét kiadják az RS-Computer névre keresztelt lábbeli alaposan modernizált, a mai igényeknek megfelelő változatát, ami a megjelenés szempontjából csak majdnem hasonlít egy közönséges futócipőre, lévén a sarokrésznél egy orbitális adapter kapott benne helyet.

Ebben helyezkedik el a cipő saját kis számítógépes egysége, ami óriási segítséget nyújthat az aktív életet élőknek, hiszen a kis kütyü képes valós időben mérni a lépések számát, a megtett távolságot, hovatovább számolja az elégetett kalóriák mennyiségét, amit okostelefonunkon folyamatosan nyomon követhetünk majd.

Mielőtt bárki bankjegyekkel dobálná meg a képernyőt, a gyártó mindössze 86 pár lábbelit készít az RS-Computerből, tehát inkább lesz ez egyfajta tisztelgés a múlt előtt, mint tényleges innováció, aminek az árát még csak megtippelni sem merjük.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 8 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 18 napja

Úri hóbort. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 8 hónapja és 18 napja

Mondjuk ezt egy óra is lekezeli manapság...

válasz erre

betyár

5 éve, 8 hónapja és 18 napja

woooow meglepett smiley

válasz erre