Közel háromezer százalékkal ugrotta meg a célt az Atari IndieGoGo kampánya

2018. június 06.
4.6621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A retro játékok kedvelőinek valószínűleg nem kell bemutatni az Atarit, az pedig számukra jelent igazán különlges hírt, hogy egy IndieGoGo projekt keretein belül újra igazán menő lehet a modern kiadású konzol.

Az Atari VCS nevet viselő megoldás külsejét az Atari 2600 ihlette, szoftveres téren pedig maradtak a hosszú évtizedek óta jól működő Linux alapoknál, az előrendelés pedig már kezdetét is vette.

Az IndieGoGo-n indított gyűjtés során a cél 100 ezer dollár volt, a hír megírásának pillanatában az összegyűlt összeg 2,631,884 dollár, ami egész pontosan 2632%-kal több, mint a kitűzött cél. A projekt keretein belül, az early bird felhasználók 199 dollárért tudják előrendelni a konzolt, amely 100 előre telepített klasszikus játékkal érkezik.

Az élmény hasonló lesz, mint a Nintendo SNES Mini esetében - állítják a fejlesztők-, a hardver ennek megfelelően nem egy csúcs vas, de a klasszikus játékok igényeit több mint kielégíti, erről pedig az AMD Bristol Ridge A1 APU, az AMD Radeon R7 GPU, a 4GB RAM és a 32GB eMMC gondoskodik.
4 hozzászólás

Direktor

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Nekem is nagyon bejön. Kéne egyet early adopterkedni...

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Az igen. Imádják az emberek a retrót!

válasz erre

technomancer

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Nem gyenge siker!

válasz erre

Fikarc

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Kicsit rá vannak kattanva az emberek!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink