Újra ingyenes a Nylas Mail

2017. január 20.
3.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Legalábbis részben, hiszen maga a CEO, Michael Grinich írta a blogbejegyzést, amelyben részletezi az idei évre tervezett üzleti stratégiát, pontosabban a megújult szoftvert, amelynek ismét lett ingyenes változata.
 

Az open source Nylas N1 átdolgozásra került, ez pedig több változást hozott magával, amelyek közül az egyik a név, hiszen N1-ről Nylas Mail-re váltottak. Emellett a másik fontos dolog, hogy újra elérhetővé tették az ingyenes használatot, illetve a kevésbé fontos, de mindenképpen említésre méltó, a megújult ikon.

A megújulás jegyében a Nylas Basic lett az ingyenes levelező kliens, ami mellett azért megmarad a pro lehetőség is, de a díjmentes megoldás sem szerénykedik funkciókban. A sok sok funkciók közül kiemelnénk a leglényegesebbeket: több fiók kezelése, egyesített beérkező levelek, küldés visszavonás, gyors válasz template-ek, aláírás, gyors keresés, helyesírás ellenőrzés, témák, emlékeztetők, halasztás, később küldést stb.

Annak ellenére, hogy sok Linux felhasználó várja, várta ezt a lépést a cégtől, a Nylas Mail egyelőre csak Mac-re érhető el, ott is tesztelői változatként, a Windows illetve Linux platformra szánt variáns a következő hetekben fog érkezni.
3 hozzászólás

Harder

4 éve, 7 hónapja

Amint kijön winre, rá is nézek.

válasz erre

zender

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nem ismerem, de a Thunderbird már nagyon nem frissül, remélem ez jó cucc.

válasz erre

VDemon

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Először macre jött ki? Hát mi van ezekkel?

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink