Újra helyreállt a rend a Zesty Zapus fejlesztésében

2017. február 17.
3.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Canonical tudatta a fejlesztőkkel, valamint az Ubuntu felhasználói közösséggel, hogy az év eleji nehézségek után helyreállt a rend, és terv szerint, a tegnap esti órákban elérték a Zesty Zapus fejlesztései a Freeze Stage státuszt.

Az első alpha verzió csúszása, majd pedig törlése után többek, köztük mi is megijedtünk, hogy hiába várjuk olyannyira az Ubuntu 17.04-et, a sors közbeszól és lassabban, nagyobb kihívásokkal teli út vezet majd a debütálásig. Szerencsére a kezdeti problémákat sikeresen vették a fejlesztők, és a projekt az előzetes tervek szerint, február 16-án, a késő esti órákban megérkezett a Freeze Stage szakaszba.

Ez azt jelenti, hogy mostantól már nem kerülnek a fejlesztésbe újabb, nagyobb horderővel bíró csomagok és tulajdonságok, innentől a már meglévőek csiszolása, a kritikus bug-ok és a jelentések alapján lévő hibák javítása kerül előtérbe, hogy a lehető legtökéletesebb legyen majd a stabil verzió.

Ezt követően a következő mérföldkő a béta szakasz lesz, ami február 23-án, az első Ubuntu 17.04 Zesty Zapus képfájl megjelenésével veszi kezdetét.
2 hozzászólás

Eltohn

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Reméljük több akadozás nem lesz.

válasz erre

VDemon

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Szedem is, megnézem.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink