Ujjlenyomat-olvasót kaptak az új Mi Notebook Air modellek

2017. június 13.
4.0761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Xiaomi neve főként a sokak számára megfizethető, ám teljesítményben az árához képest igencsak kimagasló okostelefonok kapcsán vált itthon ismerté, ugyanakkor a vállalat a rengeteg kiegészítő mellett már egy ideje a számítógépes piacon is jelen van.

A Mi Notebook Air széria például a kezdetektől fogva egy komoly ajánlatnak tűnt, nemrég pedig bemutatkoztak a legfrissebb modellek, melyek nem csak a belső hardverekben tudnak újat mutatni. A legújabb generáció egyik érdekessége a touchpad-ba épített ujjlenyomat-olvasó, de persze a legfrissebb hardverek sem maradtak el.

Ujjlenyomat-olvasót kaptak az új Mi Notebook Air modellek - 2. kép

A 13,3 hüvelykes Full HD kijelzővel szemben ugyanis 7. generációs Intel Core i5 és Core i7 processzorok kerülhetnek, amelyeket 8GB DDR4-es memória, 256GB PCIe SSD tárhely és egy NVIDIA GeForce MX150-es grafikus egység egészít ki. Az i5-ös változat átszámolva 740 dollár környékén debütál a következő hetekben, az erősebb modell ára még nem ismert.
3 hozzászólás

VDemon

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem rossz gép, de nagyon jó lenne ha meg lehetne valahol nézni, vagy legalább hiteles tesztek jönnének róluk vagy bármi...

válasz erre

Harder

7 éve, 4 hónapja és 16 napja

Volt a kezemben az első ebből a szériából. Annyit mondok hogy képeken igen tetszetős, de használat közben azért érezhető hogy lassú a memória, lassú az ssd, **** az összeszerelés minősége stb. Nem véletlenül olcsó.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 4 hónapja és 16 napja

De jó áron hozzák ki ezt is! meglepett smiley Kár hogy mire ideér hozzánk addigra olyan nevekkel kell árban versenyeznie mint az Asus, akik ugye komplett szervízhálózattal rendelkeznek pl itthon is. Meg valamivel jobb név is azért... kacsintó smiley

válasz erre