Újabb Youtuber vált közellenséggé, miután ingyen akart aludni egy szállodában

2018. január 26.
3.2141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre több pofont kapnak a való élettől azok a Youtuberek, akik gyakran pofátlan és egoista módon azt hiszik magukról, hogy akkora sztárok, hogy bármit megtehetnek, azonban Elle Darby-t, egy 22 éves brit lányt nemrégiben nagyon csúnyán kiosztott egy szállodatulajdonos.

A lány állítása szerint szeretett volna ingyen eltölteni pár napot egy szállodában csak azért, hogy a közösségi oldalakon őt követő több mint 150 ezer embernek alaposabban is meg tudja mutatni a kérdéses intézményt.

Választása az írországi White Moose Cafe and Charleville Lodge-ra esett, akiknek írt is egy levelet azzal a kéréssel, hogy hadd tölthessen el öt napot a szálláson, azonban Paul Stenson, a szálloda tulajdonosa válaszában nagyon csúnyán kiosztotta a lányt.

Mint elmondta, ha meg is engedi Elle-nek, hogy ingyen megszálljon náluk, akkor ki fog fizetni az alkalmazottaknak, a takarítóknak, a pincéreknek, a recepciósoknak, a szakácsoknak, és ki fogja kifizetni a vizet vagy az áramot? Paul feltette a költői kérdést: cserébe megmondja a dolgozóknak, hogy szerepelhetnek majd egy amatőr videóban?

Paul azonban itt még nem állt meg, és az egész világsajtót körbeturnézta a Youtuber pofátlanságával, így jelképesen még egy 5,2 millió eurós számlát is kiállított neki, mert nagyjából ennyit pénzt ér neki az, hogy a lányt addig a pontig 20 országban mintegy 114 cikkben említették meg, és ezáltal több mint 450 millió emberhez jutott el a híre.

Elle Darby egy aktuális videójában csúnyán kifakadt Paulra, elmondani sem tudta, hogy mennyire rosszul esett neki a provokátor tulaj durva válaszcsapása, hiszen még mindig sorra kapja a mocskolódó üzeneteket, miközben mindenki a kérdéses hotel mellé állt, miután vezetője végre kimondta az igazat a sok ingyenélő Youtuberről.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Idióta. wtf smiley

válasz erre

KalandMester

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Vaj baj a hölgyemény fejében.

válasz erre

marco

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Paul for President!

válasz erre

Porthos

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Óriási! röhögő smiley Ügyes volt Paul! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Lehet, hogy hisztis ***** a csaj, de a tulaj egy bunkó, aki rendszeresen trollkodik és ezzel szerez magának hasonló attitűdű követőket. Nem először van hírekben ilyenekkel, pl a vegetáriánusokkal már évek óta trollkodik, ami elég alja dolog egy vendéglátóhelytől, még akkor is, ha nem akarnak vegetáriánusokkal foglalkozni. Mellesleg más hotel tulajdonosok nem véletlen HÍVNAK meg magukhoz nagyobb youtubeosokat.
Arra a facebookos androgeek kiírásra reagálva, hogy nem hatja meg a csinos pofi: A csávónak van egy csávója, azért nem hatja meg. röhögő smiley Bár nem kell melegnek lenni, hogy a ronda botoxos szája taszító legyen. röhögő smiley

válasz erre