Újabb videókkal csábítja az Androidosokat az Apple

2018. március 01.
2.2031
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár az Apple soha nem folytatott olyan gerillamarketinget, mint néhány Androidos gyártó, de azért őket sem kell félteni, ha a másik tábor édesgetéséről van szó, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a vállalat által bemutatott legfrissebb reklámfilmek.

A rövidke kis videók bár első ránézésre csak szimplán viccesek, ellenben rendkívül komoly témákat feszegetnek, nem mellesleg pedig azt a célt szolgálják, hogy felnyissák pár Androidos szemét azzal kapcsolatban, hogy az iOS mennyivel nyújt többet vagy mást az ő rendszerüknél.

Az egyik felvétel például az eszközök közötti kompatibilitást mutatja be, hogy Androidról iOS-re nagyon egyszerű átköltöztetni a dolgainkat, de egy másik felvétel a gyakoribb frissítéseket emeli ki, egy harmadikon pedig az Apple Support kerül kiemelésre, melynek hiánya valóban kellemetlen Androidon.

A felvételek egyébiránt egytől-egyig az Apple Switch weboldalra vezetnek, mely azt a célt szolgálja, hogy az Androidosok lényegesen könnyebben tudjanak átköltözni iOS-re egy esetleges váltáskor.

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

Levi87

10 hónapja, 6 napja

Ezek most elég snasszak.

válasz erre

Kileah

10 hónapja, 6 napja

Ezek most nem olyan jók, a pár hónappal ezelőttiek sokkal ütősebbek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink