Újabb UFO-videókat hozott nyilvánosságra a Pentagon

2020. április 29.
7.2231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Rögtön három, korábban évekre titkosított UFO-videót hozott nyilvánosságra a napokban a Pentagon, melyek mindegyikén olyan beazonosítatlan repülő tárgyakat láthatunk, hogy azok feladták a leckét még a tudomány számára is.

A kérdéses felvételek ugyan ilyen-olyan formában már korábban is kiszivárogtak, azonban ezek a videók most az amerikai haditengerészet megerősítésével és hivatalos forrásokból érkeztek, miközben mindegyiken infravörös kamerás pillanatok láthatók, a főszerepben valamilyen gyorsan mozgó repülő tárgyakról.

Sue Gough, a Pentagon szóvivője a videók kapcsán kiemelte, hogy azért hozták ők nyilvánosságra, hogy az emberek befejezzék végre az eredetükhöz kapcsolódó spekulációkat, így a rögzített anyagok alapos vizsgálatai után a bemutatás mellett döntöttek, mert egyrészt ők sem tudják, hogy mi látható a felvételeken, másrészt pedig semmiféle titkos információt sem tartalmaznak.

Nézd nagyban ezt a videót!



6 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

Azta***** de durva meglepett smiley

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

Hinnye. meglepett smiley Hány ezer ilyen lehet, amiről nem tudunk. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

Az egyik 2004-ből való, 2007-ben szivárgott ki. A másik kettő 2015-ből van, 2017-ben szivárgott ki. A legnagyobb rejtély továbbra is az, hogy miért most érezték szükségét "beismerni" és mit nem közöltek még a videókról, full kamu a szóvívő. röhögő smiley Mellesleg a pilóták és a központ úgy beszélget, mintha egy playstation party chat lenne.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

Azta***** de durva!

válasz erre

Levi87

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

De keményen néznek ki! meglepett smiley

válasz erre

login_password

4 éve, 3 hónapja és 1 napja

Durva hogy már ők is megosztanak ilyet és be is vallják.

válasz erre