Újabb Ubuntu Touch frissítés érkezett, négy éves eszközök is a támogatási listán

2017. szeptember 26.
3.2251
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Miután a Canonical elengedte az Ubuntu Phone (Touch) mobil operációs rendszer kezét, a közösség vette a szárnyai alá, amely eredményeként volt már egy frissítő csomag, de az UBports komolyan gondolja a szoftver jövőjét, így máris megjelent az OTA-2.

Az újdonságok előtt az egyik legfontosabb bejelentés a csapat részéről, hogy elkészültek a Nexus 4 valamint a Nexus 7 2013 (Wifi only) eszközökre szánt változataival, így a közel négy éves eszközök is bekerültek a támogatási listára, ami manapság nem kis szó.

Az OTA-1 még elég kezdetleges volt, pontosabban nagyon sok hiba csúszott a rendszerbe, amiről több fronton panaszkodtak a Nexus 5 és OnePlus One tulajdonosok, így a mostani OTA-2 ezen problémák java részét igyekezett orvosolni.

Amellett, hogy ezeken a mobilokon is stabilabbá vált az Ubuntu Touch, a csapat javított a Calendar app és a CAIDAV szerver közti kommunikáción, frissített boot spinner érkezett, valamint megjelent egy új indikátor, amivel a kamera melletti flash világítást tudjuk ki illetve bekapcsolni.
3 hozzászólás

Huginn

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Azért kíváncsi leszek, hosszabb távon mennyire marad meg ez a kezdeti lelkesedés...

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez van ha olyan közösség vesz a szárnyai alá valamit, amibe a szívét teszi.

válasz erre

VDemon

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mióta megszűnt, több a frissítés mint előtte!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink