Újabb tűzeset, ezúttal az iPhone 7 borított lángba egy autót

2016. október 21.
2.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Nem ez az első eset, amiben mobil és tűz egy mondatban szerepel, de az utóbbi időben ez jobbára a Samsung legújabb zászlóshajójára volt jellemző, ám most egy iPhone 7 borított lángba egy autót.

A Samsung Galaxy Note 7 saga egy rendkívül rövid életciklusú csúcsmobil beszüntetésével ért véget, most pedig mintha az átok továbbszállt volna, ráadásul épp a konkurencia legfrissebb modelljére az Apple iPhone 7-re.

A mostani esetben egy szörfös, Matt Jones, pontosabban az autója volt az áldozat, aki alig egy héttel a tragédia előtt vásárolta az iPhone 7-esét. Az esetet az alábbiak szerint vázolta: autójával lement a strandra, ahol leparkolt, de telefonját a ruhájában hagyta az autó első ülésén.

Újabb tűzeset, ezúttal az iPhone 7 borított lángba egy autót - 2. kép

Mire visszajött, azt vette észre, hogy füst jön a gépjárműből, amikor pedig kinyitotta az ajtót észlelte, hogy az ülések, valamint a középkonzol is lángokban áll és a tűz keletkezésének az oka az új iPhone 7.

Az Apple már vizsgálja az incidenst, későbbre ígértek bővebb tájékoztatást, de annyit már most elmondtak, hogy nem tudják mi okozhatta a gyulladást, mivel a telefon ruhában volt az ülésen, így csekély az esélye a közvetlen napsugárzásnak, valamint ebből következően nem valószínű, hogy egy esetleges töltés közbeni túlhevülés okozta a bajt.

Újabb tűzeset, ezúttal az iPhone 7 borított lángba egy autót - 3. kép

Vajon az iPhone 7 lesz a következő "dead mobile"?
3 hozzászólás

Ronalddo

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Irigykedtek. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Okostelefonok öngyilkosak lesznek a buta amcsik birtokában. röhögő smiley

válasz erre

Santonio

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Lopták a Samsung fícsort! röhögő smiley Per lesz! röhögő smiley

válasz erre