Újabb Trump-posztot jelölt meg a Twitter, az elnök hisztizik

2020. május 29.
6.0651
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Donald Trump ellen immár másodjára lép fel a Twitter, ugyanis újra megjelölték az amerikai elnök egyik tweetjét azzal az indokkal, hogy a poszt megszegte az erőszak dicsőítésére vonatkozó irányelveket.

A szóban forgó McDonalds kabalaklón a posztjában a minap történt esetre reflektált, miszerint George Floydot megölte a nyílt utcán négy rendőr. Ennek nyomán ugyebár brutális zavargás tört ki Minneapolis-ban, az elnök pedig erre írta, hogy ahol kizsákmányolás van, ott a katonaság tüzet fog ereszteni.

Ezután Trump hisztizni kezdett több poszton keresztül, miszerint a Twitter alapvetően semmit nem csinál azok ellen, akik szerinte hazudnak, például a kínai propaganda vagy a WHO hibái, ráadásul külön példálózik azzal, hogy a Twitternek elviekben nem szabadna a szabad véleménynyilvánítást cenzúráznia - az már más kérdés, hogy eszébe sem jut, hogy a lefektetett irányelvekkel szembemenni nem épp a legszerencsésebb dolog.


5 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ahogy ez az ember viselkedik, az nem méltó az egyik legnagyobb szuperhatalom vezetőjéhez. Hihetetlen, hogy hagyják őrültködni.

válasz erre

Huginn

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Várom már a következő, minimum transzi amcsi elnököt, amely majd ezt a kretént is felül tudja múlni...

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ez az ember beteg.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Bohóc!

válasz erre

rDAVE

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Meg akartam nézni miket írt ki mostanság, de ezen az irgalmatlanul sokat "kedvelt" bejegyzésen megakadt a szemem, nagyon mély. https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1266354084036194306
Bár lehet csak rá akart keresni a google-n...

válasz erre