Újabb természetfeletti sorozat közeleg

2014. december 08.
6101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
A USA Network egy természetfeletti thriller sorozattal próbálkozik, a csatorna ugyanis berendelte az Evil Men című sorozat pilotját Dallas Roberts (A férjem védelmében, Felejthetetlen) és Clifton Collins Jr.

(Tűzgyűrű) főszereplésével.

A sorozat főhőse egy középosztálybeli férfi (Roberts), akinek élete teljesen megváltozik, amikor egy nagyhatalmú lény arra utasítja, hogy öljön gonosz embereket, különben a város megsemmisül és a családját is elveszíti. Azonban az őrült pszichopata (Collins), aki az első áldozata lenne, tanítani kezdi őt, hogyan végezze a megbízatását.

A forgatókönyvet Daniel Taplitz írta, aki Jamie Foxx 2004-es vígjátékát, a Szakítani tudni kellt is jegyzi. Az executive producerek között pedig megtaláljuk Gary Fleder (Derült égből család), Mary Beth Basile (October Road), valamint Eric és Kim Tannenbaum (Két pasi meg egy kicsi) nevét is.

Jackie de Crinis, a csatorna programigazgatója a következőt mondta a sorozatról:
?Ez a természetfeletti dráma a jó és a rossz örök harcát mutatja be modern közegbe helyezve. A nézők könnyen tudnak majd azonosulni vele, hiszen elsősorban azt a kérdést teszi fel, hogy milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni azért, hogy megvédjük a szeretteinket??
nincs még hozzászólás