Újabb reménysugár: az Amazon is beszállt a rákkutatásba

2018. június 11.
2.7941
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas részleteket szivárogtatott ki a CNBC magazin néhány belsős forrásra hivatkozva az Amazon háza tájáról, akik állítólag egy titkos részleget alapítottak annak érdekében, hogy ráleljenek a rák ellenszerére.

A speciális csapatot Grand Challenge név alatt mutatták be, és állítólag egy aprócska, független startupként indult el, de az Amazon lehetőséget látott bennük, hiszen egészen radikális és újszerű módszerekkel próbálják felvenni a kesztyűt a sokak által rettegett betegséggel szemben.

A részleg állítólag annak a Babak Parviznak a vezetése alatt dolgozik, aki korábban a Google Glass megalkotásában is szerepet vállalt, a mintegy 50 fős kutatócsoporthoz folyamatosan toborozzák az új tagokat, a megfelelő támogatást pedig a Fred Hutchinson Rákkutató Központ nyújtja számukra. Remélhetőleg nem csak egyszerű pletykáról van szó...
4 hozzászólás

Kisfaludy82

8 hónapja, 3 hete és 5 napja

Sok sikert nekik, remélem lesz benne részük.

válasz erre

Fikarc

8 hónapja, 3 hete és 5 napja

Wow! Pénz van rá, motiváció megvan, lelkes csapat adott. Hátha valami pozitív dolog kisül belőle...

válasz erre

Harder

8 hónapja, 3 hete és 5 napja

Bár nem hinném hogy megváltják a világot (sajnos nem hiszem hogy bárkinek is sikerül ), de nagyon drukkolok nekik, hogy valami igazi kézzelfogható, valódi gyógymódot találjanak.

válasz erre

CharlieFirpo

8 hónapja, 3 hete és 5 napja

Sok sikert nekik a munkájukhoz!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink