Újabb problémát találtak a Google Pixel 2 kijelzőjében

2017. október 26.
3.2251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután nagyon csúnyán elbukott a strapateszteken, és már korábban is hallhattunk egyet és mást a kijelzővel kapcsolatos problémákról, a minap újabb hibára derült fény a Google Pixel 2 képernyőjéhez kapcsolódóan.

Az esetről Stephen Hall, a 9to5Google egyik szerkesztője számolt be elsőként a Twitteren, ahová feltöltött egy videót a jelenségről, aminek a lényege az, hogy a Google Pixel 2 kijelzőjének gyors képmozgatásakor - főként a videóknál - gyakran lehet elmosódásokat és fekete foltokat tapasztalni, ami nem éppen minőségi alkatrészre vall.

Hasonlót egyébiránt néhány korábbi Samsung telefon is produkált, amikor alacsonyabb válaszidejű OLED kijelző került egyes modellekbe, és vélhetően a Pixel 2-be rakott LG panel esetében is ez lehet a probléma.

A gyártó egyelőre nem reagált a legújabb hibára, de ez nem meglepő, hiszen lassan már egy könyvet is meg lehetne tölteni az új Pixelekről szóló, főként a képernyőt érintő hibajelenségekkel.


csúnyán elbukott a strapateszteken, és már korábban is hallhattunk egyet és mást a kijelzővel kapcsolatos problémákról, a minap újabb hibára derült fény a Google Pixel 2 képernyőjéhez kapcsolódóan.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ez gáz. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 11 hónapja és 20 napja

Samsung S6-om csinálta ezt anno. Nagyon utáltam.

válasz erre

Santonio

6 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ez ciki egy referenciatelefonnál. Főleg ha ilyen kegyetlen drága.

válasz erre

technomancer

6 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nagyon kellemetlen hibák jönnek elő nála! meglepett smiley

válasz erre