Újabb Power Rangers film érkezik

2018. június 01.
4.6511
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Hasbro hivatalosan bejelentette, hogy a jövőben újabb Power Rangers film fog érkezni, de arról egyelőre nincsenek információk, hogy a tavaly bemutatott reboot filmet folytatják majd, vagy egy új történetbe kezdenek.

Még május elején szerezte meg a játékgyártó óriás a Power Rangers és más Saban márkák jogait, megnyitva ezzel a kapukat, hogy új termékeket és tartalmakat gyártson majd a vállalat. A Saban Entertainment rengeteg sorozatot és filmet készített már az évek során, nekik köszönhetjük többek között a Power Rangers sorozatot is.

Arról egyelőre nem beszélt a Hasbro elnöke, Toku Nation, hogy a tavaly bemutatott reboot mozifilm folytatását tervezik-e, mivel a film világszerte csupán 142 millió dollárt hozott, miközben a film költségei 100 millió dollár környékére tehetők. Egy biztos, a jövőben biztosan lesz ismét Power Rangers film és a Hasbronak köszönhetően játékok is.
5 hozzászólás

Harder

5 hónapja, 3 napja

Akár még jó is lehet. Bár a Hasbro és a filmgyártás... Meglátjuk.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 3 napja

Mondjuk náluk sokkal jobb kézben van, mégiscsak a Hasbro. Kíváncsian várom, mert az alapanyag jó, csak mindig elcseszik.

válasz erre

marco

5 hónapja, 3 napja

Jajj.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 3 napja

Nem tudtam mi hiányzik.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 napja

Remélem teljes reboot lesz és nem ilyen finnyás kisgyerekekkel mint legutóbb.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink