Újabb óriási kriptopénz lopás történt, ezúttal egy mobilapp összes tőkéjét nyúlták le

2018. május 30.
3.7971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ismét bizonyosságot nyert, hogy mennyire nehéz biztonságban tartani a kriptovalutát, a Taylor mobilapp vezetői ugyanis bejelentették, hogy néhány nappal ezelőtt az összes digitális valutájukat ellopták.

Ez különösen nagy probléma a csapat számára, mert applikációjuk még el sem indult, rossz nyelvű pletykák szerint pedig már nem is fog, mindezt pedig üzleti érdekcsoportok rendezhették így, hiszen a Taylor app egy igencsak ingatag területre lépett volna be azzal, hogy a program részeként mindenki lehetőséget kapott volna a kriptopénzekkel való szabad kereskedelemre.

A vállalkozásnak 2578,98 Etherum volt a digitális zsebében, amikor a bűncselekmény történt, ami átszámítva közel 400 millió forintnak megfelelő összeg, melyet a leendő felhasználók és befektetők adtak össze a csapatnak az applikáció elkészítéséhez.

A fejlesztők elmondták, hogy mivel teljesen pénz nélkül maradtak, nem tudják folytatni a munkát, ellenben nyomozást indíttattak az ügyben, ám már most kiemelték, hogy ha nem kerül elő a pénz, képtelenek lesznek kártalanítani befektetőiket.
3 hozzászólás

Porthos

6 éve, 4 hónapja és 1 napja

Kellemetlen. Főleg a befektetőknek.

Illetve.. Csak nekik. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

Hmmmmm, ez tényleg sántítós történet. Szerintem is nyúlták a pénzt.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

Meredek sztori. Olyan mintha elsikkasztották volna a pénzt. röhögő smiley

válasz erre