Újabb notebookokkal és AIO PC-vel bővül az Acer Aspire termékcsalád

2018. augusztus 30.
3.8621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Acer bemutatta az Aspire termékcsalád legújabb tagjait az IFA 2018 kiállításon, ezáltal az Aspire 3, Aspire 5 és Aspire 7 notebookok mellett az Aspire Z 24 all-in-one PC-ről is lehullt a lepel, melyek mindegyike Windows 10 operációs rendszerre épült fel.

Az Acer Aspire Z 24 AIO PC egy kifejezetten családoknak szánt számítógép lett, mely látványos megjelenése mellett ideális internetezésre, filmezésre és kisebb játékok futtatására, beépített mikrofonrendszere pedig az Alexát és a Cortanát is támogatja, Acer TrueHarmony és Dolby Audio Premium technológiái révén pedig minden hangot elképesztő realizmussal présel ki magából.

A hardver tekintetében az egybeépített PC-ben az Intel nyolcadik generációs Core i7 processzorai teljesítenek szolgálatot Nvidia GeForce MX150 GPU és 32GB Intel Optane memória társaságában, méghozzá 23,8 hüvelykes full HD kijelzővel társítva.

Újabb notebookokkal és AIO PC-vel bővül az Acer Aspire termékcsalád - 2. kép

Az Acer Aspire 7 a vékony dizájn ellenére egy rendkívül erőteljes noteszgép lett, mely 15,6 hüvelykes képátlóval és 3840x2160 képpontos felbontással rendelkezik, a másfél kilogrammos súlyba pedig belefért egy Intel Core i7-8750G vagy i5-8350G processzor, egy 4GB V-RAM-mal szerelt Radeon RX Vega M GL grafikus kártya, amihez 16GB DDR4 RAM és egy 512GB-os SSD is társul.

Újabb notebookokkal és AIO PC-vel bővül az Acer Aspire termékcsalád - 3. kép

Az Acer Aspire 5-öt ezzel szemben inkább a praktikusság és a funkciógazdaság ihlette, 15,6 hüvelykes full HD kijelzője mellé egy nyolcadik generációs Intel Core i7 processzort kapott, de választhatunk hozzá Nvidia GeForce MX150 GPU-t is a nagyobb teljesítményért, miközben az Acer TrueHarmony technológiával az elképesztő hangzásról sem kell lemondanunk.

Újabb notebookokkal és AIO PC-vel bővül az Acer Aspire termékcsalád - 4. kép

Az Acer Aspire 3 ezzel szemben egy kifejezetten a szórakozáshoz megálmodott multimédiás eszköz, mely 14 hüvelykes full HD kijelzőjével nagyszerű élményt nyújt internetezés, filmnézés vagy zenehallgatás során is. Visszafogott, de még mindig erős hardvere 8GB DDR4 memóriára épül, amihez HDMI portot, USB portokat és beépített DVD meghajtót is kapott a maximális hatás érdekében.
2 hozzászólás

Tommy

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Jók ezek az AIO gépek, de mostanában nagyon el vannak tűnve.

válasz erre

techiii

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Munkára nagyon jók az aspire gépek. Nekem évekig az volt a meló helyen.

válasz erre