Újabb méregdrága iPhone 12 Pro Warrior kollekciót mutatott be a Caviar

2021. február 12.
63.7391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A luxuskategóriás termékeiről ismert orosz Caviar újabb iPhone 12 Pro és Pro Max készülékeket ruházott fel speciális kiadással annak érdekében, hogy újabb sorozatot adhasson ki a nagy népszerűségnek örvendő Warrior-sorozatból.

A legendás harcosoknak emléket állító szériából ezúttal érkezett egy Mao modell, mely az ókori Kínában, a Han-dinasztia idején élt egyik legnagyobb harcosról kapta a nevét, hátlapja 24 karátos aranylemez lett, mahagóni betétje mellett pedig egy vércsepp alakú rubinkő színesíti az egészet, ára pedig 36 950 dollártól 44 720 dollárig terjedhet a típus függvényében.

Az új kollekció másik csúcspontja az Apocalypto modell, mely 34 830 dollárról indul és a mai Mexikó területén élt Tolték kultúra előtt tiszteleg, így a hátlap 24 karátos arany, de található benne egy eredeti obszidián nyílhegy, mely valódi műtárgy, emiatt ilyen nagy az értéke. Ezen felül az új Warrior modellek között találunk indiai, maja és indián harcosoknak emléket állító típusokat is, érdemes megnézni őket az alábbi videón:

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Kisfaludy82

3 éve, 4 hónapja és 20 napja

NAGYON beteg. röhögő smiley

válasz erre