Újabb menetrendszerű Fedora csúszás érkezett

2017. március 17.
3.1581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Jan Kurik a Red Hat-től jelentette be azt a sajnálatos hírt, hogy a Fedora 26 fejlesztői csapata ismételten túlvállalta magát és immár másodjára kell azt közölniük a közösséggel, hogy nem tudják tartani az előre tervezett ütemtervet és a következő fejlesztői verzió megjelenése is késni fog.

Az eredeti terv úgy hangzott, hogy a Fedora 26 Alpha verziója március 14-én válik elérhetővé, de ezt nem tudták tartani, és már előre közölték, hogy egy hetes csúszás várható, így az új időpont március 21-e lett volna, ám a mai friss hír szerint ez sem fog teljesülni.

Joggal mondhatnánk, hogy a Fedora fejlesztése már csak akkor tudna meglepést okozni, ha végre minden úgy menne, ahogy azt megtervezték, de kár lenne gonoszkodni, hiszen a csúszások nem a lustaságot, sokkal inkább a felelősséget tükrözik, mivel ilyenkor olyan kritikus hibák vannak a rendszerben, amellyel még egy tesztelői változatot sem engednek ki.

Jelen esetben is ez áll fenn. A hibát és/vagy hibákat remélhetőleg hamar orvosolják a fejlesztők, és az újabb egy hetes csúszásra nem pakolnak rá extra napokat. Ez azt jelentené, hogy március 28-án kipróbálhatnánk a Fedora 26 Alpha-t.
2 hozzászólás

VDemon

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ezt már alapból bele kell kalkulálni a kiadási ütemezésükbe.

válasz erre

technomancer

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ejj hogy sosem tudják tartani!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink