Újabb Linux csatlakozott az Azure Marketplace-hez

2017. január 19.
2.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Microsoft jelentette be, hogy az Intel által fejlesztett Clear Linux néven futó disztribúció a mai naptól elérhetővé vált az Azure Marketplace portfóliójában.

A Clear Linux az Intel által fejlesztett, szinte a végletekig optimalizált, teljesítmény orientált disztribúció, amelyet az általuk kínált hardverekhez terveztek. Mivel a többségben Intel alkatrészek kaptak helyet a legtöbb PC-ben, de a szerverekben mindenképpen, így a Microsoft sem várt tovább, felvette a listára a Clear Linux-ot.

Ezzel a lépéssel az Intel Linux variánsa olyan illusztris társaságba csatlakozott, mint az Ubuntu, openSUSE, Debian, CentOS, Red Hat Enterprise Linux, vagy éppen a SUSE Enterprise Linux, amelyek már megtalálhatóak a Microsoft Azure Cloud platformján.

Jó hír, hogy mindjárt három különböző változat közül válogathatunk, hiszen a kezdőtől, a haladón át egészen a profi szintig kiválaszthatjuk az igényeinknek megfelelő variánst. Ezek között a különbség az előretelepített szoftverek és konfigurációs beállítások között keresendő.
1 hozzászólás

VDemon

7 éve, 10 hónapja és 14 napja

Annyira kíváncsi lennék, mennyien használják valójában...

válasz erre