Újabb iPhone kapott lángra

2016. november 22.
3.7241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A kimutatások szerint a tinédzserek körében népszerűbbek az iPhone-ok mint bármely más brand, ám Morfa Bychan a vele történtek után valószínűleg rácáfol majd a jövőben.

Ha telefon által okozott tűzesetről hallunk, egyből felkapjuk a fejünket, hogy biztosan még egy forgalomban lévő Note 7 a ludas, de az utóbbi időszakban egyre sűrűbben hallani olyan híreket, hogy egy Apple iPhone okozza a lángokat. Egyes esetekben akár égési sérüléseket is.

Egy Észak-Wales-ben élő 15 éves lány, Morfa Bychan, pontosabban a családi ház volt az áldozat, amikor egy iPhone gyulladt ki, ezzel pedig lángba borította a tinédzser szobáját és a fürdőszobát egyaránt, a házban pedig is olyan károkat okozott, hogy a család hónapokig nem akar ott élni, megvárnák a javítások végét.

Újabb iPhone kapott lángra - 2. kép

A dolog pikantériája, hogy az Apple épp tegnap adta hírül, hogy egy az iPhone 6S-eket érintő hiba miatt visszahívást rendelnek el, de nem kell aggódni, mivel gyulladásra szinte nulla az esély. Sajnálatos módon a szinte szócska volt a nyerő, mivel a tűzoltók jelentésében olvasható, hogy a tüzet a telefon (akkumulátor) túlhevülése okozta.

Az Apple részéről egyelőre nincs megerősítés és hallgatnak az ügyben.
2 hozzászólás

inkognito

2 éve, 9 hónapja és 14 napja

Menj már hogy leégett! Azért ez már nem vicces.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 9 hónapja és 14 napja

Az szépen leégett! Ez az új veszélyforrás, úgy látszik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink