Újabb intelligens technológiával bővül a Google keresője

2019. szeptember 17.
5.5751
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár a Google egyelőre még nem erősítette meg, azonban sikerült idő előtt felfedezni a népszerű kereső legújabb változatának forráskódjában egy olyan kódsort, mely szerint hamarosan egy intelligens technológiával bővülhet a szolgáltatás.

Természetesen konkrétabb részletek is ismertek, a beszámolók alapján így nemsokára eljön az idő, hogy a kereső felismerje a képernyőmentéseken látható részleteket, melyek alapján újabb kereséseket indíthatunk majd, tehát a jövőben könnyedén rákereshetünk idegen szavakra, táblákra, feliratokra, de akár olyan dolgokra is, melyeknek nem tudjuk a nevét, csak egy kép áll a rendelkezésünkre róluk.

Az eddig ismert részletek alapján a lehetőség csak az applikáción belül készített screenshotokkal lesz működőképes - legalábbis első körben -, a kapcsolódó algoritmus pedig elemezni tudja majd ezeket, vagyis a kereső számára olvashatóvá teheti például a szöveges tartalmakat, de a beépített mesterséges intelligenciával a kapcsolódó képekről is tovább tudakozódhatunk. Hogy az újdonság mikor lesz elérhető élesben, az egyelőre még nem ismert.
1 hozzászólás

Gólem

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez egy igen jó funkció lesz, ha elkészül!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink