Újabb helyzetjelentés érkezett az Ubuntu 17.10 fejlesztéséről

2017. július 15.
3.1091
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Will Cooke, az Ubuntu Desktop igazgatója hozta el a legfrissebb információkat az Ubuntu 17.10-es verziójának fejlesztésével kapcsolatban, amelyben újból csak a Gnome-ra való átállásról tudunk meg bővebb adatokat.
 

Will Cooke-kal kapcsolatban annyi információt mindenképpen tudni kell, hogy amikor ő felszólal, akkor jellemzően Desktop és ami fontosabb, a Snappy Team munkáját emeli ki, hiszen ezt a két területet koordinálja.

A mostani információk alapján, szeretnének még több Snap applikációt elérhetővé tenni a Gnome 3.24-es platformját kihasználva, hogy az októberben érkező Ubuntu 17.10 és a benne található Gnome 3.26-os asztali környezetet használók már egy kiforrottabb rendszerben tudjanak tevékenykedni, rengeteg elérhető Snapp alkalmazással.

A fejlesztések jelen fázisát tekintve, a csapatnak sikerült megoldania, hogy a Gnome applikációk meg tudják osztani egymást közt a könyvtárakat, amelyek alapján sokkal könnyebben készíthetők el a Snap szoftverek és a karbantartásuk is leegyszerűsödik.
2 hozzászólás

VDemon

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Túl sok idő ment a mobilra és a Unityre, reméljük ez nem megy a minőség rovására.

válasz erre

Harder

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Kell is nekik a fejlesztés.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink