Újabb gigavállalat szabadul meg a Windows Phone-tól

2017. október 24.
3.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután a Microsoft végérvényesen feladta a Windows alapú okostelefonokat, várható volt, hogy az a maroknyi vállalat is cseréli majd eddig megvásárolt készülékeit, akik még kitartottak a redmondi óriás mellett.

A New York-i rendőrség után ugyanis egy kiszivárgott üzenet értelmében a Delta Airlines légitársaság is arra készül, hogy közel 40 ezer főből álló személyzetétől elveszi Windows Phone okostelefonjait, méghozzá annak érdekében, hogy az Apple termékeire cseréljék őket.

A Neowin csapatához eljutott kiszivárgott levelezés értelmében a 14 ezer pilóta és a 23 ezer légiutas-kísérő iPhone 7-es készüléket, valamint 10 és fél hüvelykes iPad Pro táblagépeket kaphat, amelyek biztosítják számukra, hogy elérjék ugyanazokat az alkalmazásokat és dokumentációkat, amelyeket a Windows alapú mobiljaikon rendszeresen használtak a munka során.
4 hozzászólás

kpal

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nekem még marad ,semmi bajom vele . És nehéz dönteni mire cserélném le ,mert legjobban enneka menüfelépitése tetszik ,tényleg kellemesebb ránézni mint IOS,Android -ra. Most jelenleg 2db 1520 van.Ha váltok majd nem szívesen ,de az biztos várok minimum 1 évet hogy valami fejlődés azért legyen már telefonoknal.
Sajnálom ez lett wp-vel pedig lett volna benne lehetőség . És vártam is jön még valami komoly teló.
Ha már a Nokia is androdra váltott akkor jó lenne legalább valami ütős telefont dobnának piacra kamera ügyileg ,808 és 1020 volt legjobb még ma is durván jó képeket lehet ezekkel lőni.

válasz erre

Porthos

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Rettenetes hogy kinyírták ezt a rendszert...

válasz erre

technomancer

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Milyen durván kukázta magát ez az egész projekt.

válasz erre

Harder

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Abszolút ésszerű lépés.

válasz erre