Újabb futurisztikus Lenovo tablet érkezik

2017. február 06.
4.8331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Úgy fest, a Lenovo-nak bejött a tavaly bemutatott Yoga Book irányvonal, hiszen hamarosan egy új modell érkezik, amelynél barátságosabban lőtték be az árcédulát, így talán az erősen haldokló tablet piacon sikerül még kicsit felkavarni az állóvizet.

Az A12 névre keresztelt legújabb Lenovo Yoga kicsit szerényebb paraméterekkel rendelkezik, mint az első generációs Yoga Book, de a kedvezőbb árfekvés, valamint a tavaly bemutatott futurisztikus Halo billentyűzet sokakat meggyőzhet majd.

A Lenovo A12 nem feltétlenül tablet, talán inkább a 2in1 családod erősíti annak ellenére is, hogy a billentyűzet nem a szó szoros értelmében vett billentyűzet. A Halo-nak hála az eszköz könnyebb, mint a hagyományos 2 in 1 eszközök, mivel a klaviatúránál hologramos megoldást alkalmaznak.

Az újdonság 299 dollárt kóstál majd, amiért egy 12 colos 720p kijelzőt, Intel Atom x5 CPU-t, 2GB RAM-ot, 32GB-nyi háttértárat, valamint közel 13 órás üzemidőt kaphatunk. A rose gold és gun metal színekben elérhető variánsok nem egy benchmark bajnokok, de a teljesítmény elegendő lesz a mindennapi használatra. A legnagyobb hiányosság a Yoga Book mellé kapott digitalizer lesz, ami a tavalyi modell eladhatósági faktorát nagyban növelte.
4 hozzászólás

inkognito

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Lehet van kereslet az ilyen olcsóbb tabletekre is.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Intel Atom? meglepett smiley Mi ez, mobil? röhögő smiley

válasz erre

csirkee

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

720p kijelző??? Ezt kinek szánják? Kisbabáknak?

válasz erre

TEchie

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nagyon gyenge kis valami lesz, eléggé visszafejlődés.

válasz erre