Újabb frissítést kapott a Google Glass

2013. december 18.
3911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A Google újabb frissítést adott ki a Glasshoz, amely a számos új funkció mellett a már létező Google termékekkel való kapcsolatot is javítja.

A mostani frissítés az alábbiakat foglalja magában:

Képernyőzár : A beállítások menüben előre megadható saját mozdulat, amely feloldja a szemüveget.
 

Hasonlóan a ma használatos telefonok képernyőzáraihoz.

 Hangouts kapcsolat: Mostantól lehetőség van videóchat lebonyolítására a Google+ban is használt Hangouts alkalmazáson keresztül. A videóchat mellett képeket küldhetünk és cseveghetünk barátainkkal a szemüvegen keresztül.

Youtube feltöltés: A Glassal készített videókat mostantól feltölthetjük a Youtubera is. Ehhez elég a felvett videót a youtube plecsnire húzni, vagy az "Ok Glass, share with Youtube" paranccsal utasítani a kütyüt erre.

Wink - Azaz kacsintás. Ezzel az egyszerű "mozdulattal" készíthetünk fényképeket, ha engedélyezzük a beállítást.

Music - A Google Glass mostantól képes kezelni a Google Play Music tagok közül azokat, akiknek "all access" hozzáférésük van, azaz a havidíjas szolgáltatást használják. A lencsén megjelennek számaink, készíthetünk az előzőleg meghallgatott számokból lejátszási listát, vagy akár hangvezérlés segítségével is elindíthatjuk kedvenc számunkat.

A fent említett frissítések és új funkciók mellett megjelent a hivatalos iOS alkalmazás is a Glasshoz, ennek használatához viszont szükség van a fent említett update meglétére is.
nincs még hozzászólás