Újabb forrás állítja, hogy nem kap túl erős akkumulátort az iPhone 12 Mini

2020. október 13.
1.3361
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az Apple még ma este lerántja a leplet az iPhone 12 modellekről, így többek között a termékcsalád legkisebb tagjáról is, mely 5,4 hüvelykes képernyő mögé rejtőzik és az iPhone 12 Mini nevet kapja a keresztségben.

Sajnos nemcsak a méret terén lesz azonban kompromisszumos az Apple legkisebb újdonsága, a bemutató előtt pár órával kiszivárgott részletek alapján az akkumulátor teljesítménye sem lesz éppen kiemelkedő, hiszen az eszköz egy mindössze 2227 mAh-s cellát kaphat, ami a számok tükrében nagyon gyengének tekinthető, és rosszabb üzemidőt prognosztizálnak neki az iPhone 11 értékeinél is.

Persze ne feledjük el, hogy a kisebb kijelző, valamint az új lapkakészlet energiakihasználása miatt ez egyfajta költségcsökkentő dolog lehet az Apple részéről, tehát az üzemidő terén talán nem kell kompromisszumokra számítanunk, de találgatások helyett várjuk meg a bemutatót, amitől már csak néhány órányira vagyunk.
6 hozzászólás

Huginn

1 hete és 2 napja

Nem olyan gyenge az...

válasz erre

Levi87

1 hete és 2 napja

Kevésnek tűnhet, de kicsi lesz a kijelző, jó az iOS14 energiaelosztása és alapból nem úgy hajtja a hardvereket mint egy androidos telefon. Simán elég lesz.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 2 napja

Elég lesz az oda.

válasz erre

TEchie

1 hete és 2 napja

iOS neme zabálja az aksit annyira, még elég is lehet.

válasz erre

Fikarc

1 hete és 2 napja

Kicsi lesz a kijelző, bírni fogja.

válasz erre

inkognito

1 hete és 2 napja

Ma tuti kiderül este.

válasz erre